Scottedoktor.dk

 

Scottedoktor.dk

en varm hjælp, i en kold tid

Scottedoktor.dk

 

 

Scottedoktor.dk er din vej til service når du har tid.

 

Scottedoktor.dk har

æ knowhow, også i weekenden.

 

Scottedoktor.dk hjælper alle lige gyldigt hvor du har købt dit fyr

 

Scottedoktor.dk er specialister i scotte, woody, bio 18, kl2, mm

 

Scottedoktor.dk her betaler du kun for den tid der bliver brugt

 

 

Service værksted hos Scottedoktor.dk

 

Hos Scottedoktor.dk har du også mulighed for at vi fejlfinder på dit fyr. Det gælder både styringer samt brændere. Vi har dog valgt kun at tilbyde reperation på vores eget værksted, hvor vi har det rette værktøj, måleinstrumenter, reservedele mm.

 

Er din styring holdt op med at virke, kan Scottedokter.dk tilbyde ombytningsstyringer.

Det normale er at sende styring til reperation, og så vente i flere dage før styringen kommer retur. Hos Scottedoktor.dk har vi styringer der er renoverede og testet, som du straks for i bytte for din gamle defekte styring.

Du demonterer din gamle styring ved at løsne de 4 plastik skruer i hjørnerne. Finder en række samlemuffer, og piller alle ledningerne af og monterer dem i samlemufferne, i den rigtige rækkefølge. Når du kommer hjem med den renoverede styring er det lige til at gå til med at monterer ledningerne igen.

Fordelen er at du ikke skal til at demonterer kassen på vægen samt alle følere mm som er tilsluttet kedlen. Alle dine data flyttes fra din gamle styring til den nye, så du ikke skal bruge unødig tid på at genetablerer dine brænderdata. Er du ikke så stærk i strøm, så medbring din styring og vi skifter den rundt for dig, uden extra omkostninger.

 

Ombytningsstyringer lagerføres til de fleste generationer af styringer både scotte, woody samt biocomfort. Prisen for en ombytningsstyring er 1000,-

 

Alle styringer der kommer fra Scottedoktor.dk har vi valgt at omdøbe, og efterfølgende kalde dem Scottedoktor.dk Type 1, Type 2, Type 3, Type 4. Grunden til dette skal ses i lyset af at de fleste styringer, passer på mange slags brændere, både den danske scotte/woody, modellen som laves i polen, Scandpel model mm. Endeligt er der nogle der har fået sit eget navn på. 

 

Type 1, Chip vertion under 5 med 4 lysende tal

 

 

Type 2, Chip vertion under 5, med lcd display

 

 

Type 3, Chip vertion mellem 5 og 6, samt solvarmestyring (suncomfort) med lcd display

 

 

Type 4, Chip vertion fra 6 og frem

 

 

 

 

 

Scottedoktor.dk

 

 

Vi har tid, når du har tid